Nokia hade inte räknat med att nyheten skulle spridas så fort. I en läckt video på sajten Technet.hu håller Stephen Elop tal inför en grupp journalister. Han ber dem stänga av all inspelningsutrustning, men detta ignoreras uppenbarligen av en person i publiken.

Vad som följer är en demonstration av Nokias nya smarta mobil med Windows Phone 7, Sea Ray. Designmässigt liknar den nyligen utannonserade N9, fast den får en dedikerad avtryckarknapp för kameran. Kameran är fortfarande en 8,1 megapixels kamera med Carl Zeisslins.

Den större delen av demonstrationen rör de nya funktionerna i Mango, uppdateringen till Windows Phone 7 som ska släppas i år. Enligt Stephen Elop ska Sea Ray släppas tillsammans med Mango, vilket kan innebära att vi får se mobilen i slutet av 2011.

Enligt demonstrationen kommer Sea Ray även få tillgång till Nokias tidigare Ovi-tjänster, såsom Maps, och en tjänst för att föra över telefonboken från Symbianmobiler.

Stephen Elop avslöjar även i videon att det finns flera olika modeller med Windows Phone 7 som fungerar i nuläget.

I och med detta verkar det som om Nokias smarta mobil med Windows Phone 7 inte ligger så långt in i framtiden trots allt. Vi hoppas på att officiella uppgifter dyker upp snart, under tiden kan presskonferensen hittas i sin helhet på Technet.hu här.