Att spela musik i din Iphone har i mångt och mycket förändrats sedan Spotify släppte sin app. Förutsatt att du har ett abonnemang kan spela hur mycket musik du vill. Men appen har inte riktigt hängt med när förändringens vindar har blåst och nu kommer en smärre uppdatering som ger oss ett nytt gränssnitt och lite annat smått och gott.

Den populära menyknappen från bland annat Facebooks app har gjort intåg i Spotify, och du kan även svepa med fingret höger och vänster för att gå till olika skärmar i appen. Den andra stora nyheten är en list längst ner på skärmen som visar vad du lyssnar på. Genom att svepa här kan du byta låt. En knapp med tre punkter tar dig också till en innehållskänslig menyknapp för varje låt, om du vill läsa på om artisten eller hitta liknande musik.

Spotify har också jobbat med att rätta till de buggar som har funnits i appen. Bland annat visas numera rätt låt när du navigerar Spotify via låsskärmen, vilket är väldigt välkommet. En annan bugg som har gjort att vissa låtar visar ett felmeddelande när de spelas (låten finns bara online) har också eliminerats och från och med version 0.6.0 stängs Shuffle av efter att du har aktiverat det i en specifik spellista.

Allt som allt är det här en mindre uppdatering som inte kommer förändra världen, men alla förändringar är välkomna och gör att Spotifys app åtminstone delvis träder in i 2010-talet. Finns att ladda hem via App Store nu.