väska

Coolaste väskan på bandet
Förutom att vara riktigt snyggt formgiven, tillverkad i lättviktsmaterialet polykarbonat samt utrustad med TSA-lås är den här väskan bestyckad med ett batteri för trådlös laddning av dina, med Qi-standarden, kompatibla enheter. Batteriet har en kapacitet på 18 000 mAh, vilket enligt uppgift skall räcka till att ladda din smartphone 8 till tio gånger. Väskan går att förboka nu, med leverans i januari 20216

Volt Voyage
Mer info: VoltNow
Pris: Ca 3 800 kronor.

pillow

Sussa sött
Långflygningar är det få som gillar även om de ibland är ett nödvändigt ont. Pillow light gör i alla fall resan någorlunda mer bekväm. Kudden är stoppad med små mjuka plastkulor och formar sig efter dig, oavsett om det är mot flygplanskroppen eller grannen i stolen bredvid. Håller ljuset ute och i viss mån även störande ljud, och går att justera med det inbyggda resårbandet.

Ostrich Pillow Light
Mer info: Coolstuff
Pris: 429 kronor

Sony MDR 1000X - Största möjliga tystnad

Sony NC

Ett måste på flygresan, och även riktigt bekvämt när du ligger i solstolen och vill njuta av musik, eller kanske en ljudbok, utan att störas av omgivningen, är ett par bra noice cancelling-lurar. En av de bättre modellerna vi har testat är Sonys MDR1000X. Lurarna är helt fenomenala på att stänga ute omgivningen samtidigt som de sitter väldigt skönt. En smart finess är också att du tillfälligt kan koppla bort noice cancelling-funktionen genom att lägga handen på ena kåpan. Perfekt om någon försöker prata med dig. De här hörlurarna kostar 4 000 kronor men de är helt klart värda sitt pris. Rekommenderas!

Läs vårt stora test av Sony MDR 1000X här.

Sony MDR1000X
Mer info: Sony
Pris: 3 990 kronor