Aldrig förut har C More haft så många spännande nya serier att lansera under en och samma månad. November är någonting utöver det vanliga för streamingtjänsten som satsar på både svenska och utländska serier.

Alltihop avrundas sedan den 1 december med det sista kapitlet i Shane Meadows This is England-svit om vilsna brittiska arbetarklassungdomar. Långfilmen från 2006 och de två första miniserierna kan redan nu streamas på C More.

Missa inte: Här är de bästa filmerna på Netflix just nu

Här är alla premiärerna i datumordning:

Ash vs Evil Dead
Ash vs Evil Dead (31 oktober). Tv-serien görs av samma team som för snart 35 år sedan skapade splattermagi. Sam Raimi skriver och regisserar, Robert Tapert producerar och Bruce Campbell repriserar rollen som antihjälten Ash Williams. 
Satisfaction
Satisfaction, säsong 2 (5 november). Investmentkonsulten Neil Truman (Matt Passmore) och hustrun Grace (Stephanie Szostak) är tillbaka för en ny säsong. Det är dags att tala ut om det senaste halvårets sex, svek och oväntade förbindelser.
Getting On
Getting On, säsong 3 (9 november). Den tredje säsongen av komediserien om vardagen på en geriatrisk sjukvårdsavdelning är också den sista. Men Laurie Metcalf, Niecy Nash och de andra i Getting On är fortfarande värd ny publik.
Flesh And Bone
Flesh And Bone (10 november). Emmy-belönade Moira Walley-Beckett (Breaking Bad) har skapat miniserien på åtta avsnitt som följer den självdestruktiva men ambitiösa och talangfulla balettdansösen Claire (Sara Hay från Black Swan).
Sida 1 / 2

Innehållsförteckning