Badrum

Eltandborste med koll

Att borsta tänderna är mer nödvändigt än kul, men med eltandborsten Oral-B Pro 7000 blir den monotona sysslan lite mer spännande. Med den medföljande Smart Guide är det enkelt att hålla koll på borsttiden och att varje del av munnen får lika mycket omsorg.

Missa inte: 8 prylar för dig som vill spionera och snoka

Eltandborsten kan dessutom kopplas till din mobil, där en speciell app håller ordning på din tandborstning och ger dig smarta tips.

Oral-B Pro 7000
Cirkapris: 1 295 kr på CDON


VÅg

Uppkopplad våg med extra allt

Har du tröttnat på att din våg inte gör något annat än visar tråkiga siffror på en blek skärm? Då kan Withings Smart Body Analyzer WS-50 vara något för dig. Förutom att visa vikten kontrollerar vågen kroppsfett, BMI och din puls. Dessutom mäter den kontinuerligt luftkvalitén i rummet och levererar dagens väderprognos när du väger dig. Alla uppgifter skickas sedan till din mobil eller dator via wifi, så att du lätt kan hålla koll på dina framsteg.

Withings Smart Body Analyzer WS-50
Cirkapris: 1 289 kr på Coolstuffbadrum

Smidig högtalare utan vattenskräck

Små portabla blåtandshögtalare med bra ljud, vettig batteritid, snygg design och som dessutom är vattentåliga hör inte till vanligheterna. Men det är precis vad JBL Clip + erbjuder. Med den inbyggda hängaren kan du enkelt hänga upp högtalaren på en krok eller inne i duschen och eftersom den är vattentålig gör inte vattenstänk någon skada. Det är inte ens någon fara att tappa ner hela högtalaren i vatten om du rockar loss lite för mycket i badkaret.

JBL Clip +
Pris: Cirka 600 kronor


badrum

Duscha i musik

Portabla högtalare i all ära, men det är lätt att glömma dem när duschen kallar en kall vintermorgon. Om det är ett återkommande problem kan Kohlers Moxie Showerhead vara ett alternativ. Det är ett duschmunstycke med inbyggd högtalare som kan kopplas till din mobil via bluetooth. Själva högtalaren sitter fast med magneter och kan enkelt plockas ur om du vill ta med dig musiken utan att ha ett duschmunstycke i handen.

Kohler Moxie Showerhead
​Pris: Cirka 800 kronor

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning