Soma

Soma

I november utsåg vi det svenskutvecklade och fantastiska skräckspelet Soma till förra årets näst bästa spel. Det här är ett spel du absolut inte får missa, och som dessutom går att köra i 1080p och med 60 bilder per sekund med de flesta moderna grafikkort.

Missa inte: Vår recension av Soma


Mad Max

Mad Max

Spelversionen av Mad Max bör inte förväxlas med den hyllade Hollywood-rullen Mad Max: Fury Road, men det bjuder ändå på en hel del underhållning i riktigt snygga miljöer. Grafiskt är det dessutom inte superavancerat, vilket gör att du kommer klara av att köra det med relativt höga inställningar även utan en dyr speldator.

CDON köpknapp

Missa inte: Vår recension av Mad Max


Alien

Alien Isolation

Om du är av den lite mer våghalsiga sorten lär nervpirrande Alien Isolation passa utmärkt. Här går du nämligen aldrig säker för den ikoniska Xenomorphen, som slumpmässigt dyker upp när du som minst anar det. Och ännu bättre är att du kommer kunna spela igenom äventyret på högsta inställningar på en fullt normalutrustad dator utan att dra ner för mycket på det grafiska godiset.

CDON köpknapp

Ethan

The Vanishing of Ethan Carter

Den här indietiteln påminner inte om ditt normala actionspel, men är definitivt värd att kolla upp – om inte för den fantastiska historiens skull. Tekniskt sett äter det heller inte upp ditt grafikkort. Faktum är att du klarar dig med 2GB VRAM, även om vi rekommenderar åtminstone ett Radeon R7 260X eller GTX 660.

CDON köpknapp

Talos

Talos Principle

Härom dagen recenserade vi det lysande pusselspelet The Witness och vill du ha mer av den varan bör du kika närmare på Talos Principle. Och oroa dig inte för att inte kunna spela det – det fungerar (och ser bra ut) på de flesta datorer.

CDon köpknapp