Alla hjärtans dag infaller som vanligt den 14 februari i år. att hitta på en bra present är alltid knepigt, så här får du några tips på vägen. Och du, glöm rosor och choklad - det är prylar som gäller!
 

Stearinljus som kontrolleras från mobilen

MiPow Playbulb

Släck ned lamporna och tänd ett mysigt stearinljus på Alla hjärtans dag i form av Mi Pow Playbulb Candle. LED-ljuset kan byta färg från romantiskt rött till avslappnande blått och styrs helt och hållet från din smartphone. Du kan till och med blåsa ut ljuset, som om det vore ett riktigt stearinljus.

Köp här: Mi Pow Playbulb Candle
Pris: 170 kronor


Dela med dig av batteriet på alla hjärtans dag

Smartphone-laddare

Nu kan du dela med dig av det viktigaste i världen: Telefonbatteriet. Den här lilla adaptern låter dig överföra batteri från din smartphone till någon i nöd. Adaptern går att hänga smidigt på nyckelringen eller stoppa i fickan, så du alltid är redo att rädda din partners batteriliv. Ett tips på Alla hjärtans dag-present som definitivt kommer ge dig pluspoäng hos din dejt!

Köp här: Smartphone till smartphone-laddare 
Pris: 159 kronor


Graverad powerbank till din käresta

Graverad powerbank

Brukar din käresta tappa bort sina prylar eller kanske blanda ihop dem med andras saker? Då är det dags att sätta namn på dem så de inte försvinner för evigt. Och varför inte börja med att gravera en kraftfull powerbank som klarar av att ladda upp en smartphone flera gånger utan att tömmas på ström?

Köp här: Powerbank Giga Charger
Pris: 595 kronor


Present-tips för en stökig nörd

Star Wars skrivbordsdammsugare

Okej, det kanske inte är så romantiskt att ge bort städprylar på Alla hjärtans dag, men du kanske för att hinta din andra hälft om att det är lite för mycket brödsmulor och smuts på skrivbordet, utan att för den skull verka tråkig. Då passar det perfekt med en R2-D2 i miniformat som får jobbet gjort. Vem har sagt att det inte går kombinera nytta med nördigheter?

Köp här: Star Wars R2-D2 skrivbordsdammsugare
Pris: 249 kronor

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning