Nu är det bara en vecka kvar till den stora mobilmässan i Barcelona, något som gör att vi har listat de hetaste prylarna vi ser fram emot på MWC.

Ett av dragplåstren på Mobile World Congress är nya mobiltelefoner från Samsung, men redan nu har det dykt upp läckta bilder på Galaxy S7.

Sony Xperia M5 lanserades redan i höstas, men finns först nu till försäljning i Sverige. Vår testredaktör gillar skärmen och kameran, men inte storleken och värmeutvecklingen. Betyget blir 7 av 10.

En annan mobiltelefon som vi har testat är Fairphone 2, en produkt som använder sig av miljövänliga komponenter. Tyvärr är användargränssnittet irriterande, så betyget blir inte högre än 6 av 10.

Acer har meddelat att företagets kommande mobiltelefoner kommer ha flera av Microsofts appar förinstallerade. Om kunderna ger tummen upp eller ej återstår att se.

Apropå Microsoft visar den senaste statistiken från Netmarketshare att Windows 10 nu har gått om Windows XP i antal användare. Windows 7 är emellertid fortfarande ohotad etta med en marknadsandel på 52,47 procent.

Avslutningsvis har vi kunnat konstatera att Twitter gör om tidslinjen helt. Tanken är att populära inlägg ska prioriteras framför de senaste.