Flixlistan
Flixlistan är en smidig sajt för dig som vill ha koll på vad som finns i det svenska utbudet. Här går det att lista utbudet i en rad olika kategorier och genrer.

Flixfilmer
Sammanfattar varje vecka vilka nyheter som dyker upp på svenska Netflix. Inte direkt någon sajt för dig som vill ha koll på om just den filmen du är sugen på finns att se, men om du vill få en överblick av vilka nyheter som tillkommit sedan senast fungerar den alldeles utmärkt.

Allflicks.se
Här kan du enkelt sortera på genrer och årtal, eller om du vill lista utbudet efter hur bra betyg de har på imdb. Sökfunktionen är dessutom enkel att använda, om än något simpel.

Missa inte världspremiärerna av de nya Beck-filmerna! Välj ett av de olika erbjudandena från vår samarbetspartner C More här!

Netflixable
Med merikanska Netflixable kan du enkelt sortera på det svenska utbudet. Designen är inte lika användarvänlig som hos några av de andra alternativen, men ger dig ändå en hyfsat snabb överblick av vad som är nytt och vad som finns i övrigt.

Vill du hellre få koll på det amerikanska utbudet finns en hel uppsjö sajter att tillgå. Allflicks här ovan fungerar lika bra för ändamålet, precis som Netflixable. Båda två går att sortera på en rad olika länder, om du exempelvis råkar befinna dig på resande fot. Justwatch är också en sajt som ger bra överblick över det amerikanska innehållet.