Träningslurar säljer som aldrig förr och givetvis vill även Adidas ha en del av kakan. Trådlös kommunikation mellan din spelare och hörlurar bidrar till en ännu bättre rörelsefrihet när du är på gymmet eller i löparspåret. Och att det är ett par kvalitetslurar är det inget snack om – kända tillverkaren Monster ligger bakom konstruktionen och när vi packar upp produkten slås vi av hur snygga de är. Adidas logga pryder utsidan av de, i sammanhanget, feta ljudenheterna som när de är placerade inne i örat sticker ut en bra bit.

Adistar


Skräddarsy passformen

Passform är givetvis viktigt, speciellt när det gäller träningslurar, och i lådan finns flera uppsättningar pluggar och krokar i olika storlekar för att de ska passa de flestas öron. Det blir med andra ord en del utprovningar innan de sitter perfekt, men när det väl är gjort sitter de som gjutna. Väl ute i löpspåret får de bekänna färg. Även när vi provocerar lurarna med snabba rörelser sitter de stadigt i örat.

Lurarna är trådlösa och kommunicerar via bluetooth till din smartphone. På sladden som löper mellan hörlurarna finns en fjärrkontroll med standardfunktioner för volym, byta spår och pausa musiken och dessa lär du dig snabbt. Du behöver i stort sett aldrig ta upp din mobil, vilket är en stor fördel när du tränar.