Rush Hour

I Rush Hour-filmerna spelades huvudrollerna av Chris Tucker o
ch Jackie Chan. I tv-serien är det Justin Hires och Jon Foo som bildar radarparet Carter och Lee, den ena en snabbpratande polis som följer sina egna regler och den andre en stoisk martial art-expert från Hongkong. Actionkomediserien, som har premiär på CBS den 31 mars, är producerad av originalregissören Brett Ratner ihop med producenten/författaren Bill Lawrence (Scrubs).

Den första Rush Hour-filmen från 1998 finns på Netflix.

Missa inte: Breaking Bad-stjärnans nya serie till HBO Nordic​

Taken

NBC har beställt en Taken-serien som ska utspela sig i nutid men ändå är en prequel till filmfranschisen med Liam Neeson. I tv-serien har Bryan Mills varken fru eller barn. I stället läggs fokus på hur han skaffade sig de speciella expertkunskaper som gjort honom till den actionhjälte biopubliken lärt känna och älska.

Tv-Mills görs av Clive Standen (Rollo i Vikings). Gaius Charles, Monique Gabriela Curnen och Michael Irby har också fasta roller i serien.

Taken från 2008 kan ses på Viaplay.

Jack Ryan, Harrison Ford
Harrison Ford

Jack Ryan

Många var intresserade av Lost-författarna Carlton Cuses och Graham Rolands planer på en tv-serie baserad på Tom Clancys populära filmhjälte Jack Ryan. Till slut landade projektet hos Amazon som förbundit sig till en hel serie direkt. Ännu har det inte avslöjats vem som ska följa Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck och Chris Pine i spåren och spela den Jack Ryan som i tv-serien befinner sig på sin karriärmässiga höjdpunkt som CIA-analytiker.

The Sum of All Fears med Ben Affleck som Jack Ryan finns på Netflix.