Crash

27. Crash Bandicoot: N.sane Trilogy

Under nittiotalet försökte Sony skaffa sig en egen maskot, som skulle kunna utmana Nintendos Mario och Segas Sonic. Resultatet blev Crash Bandicoot, och även om den märkliga kreationen knappast blev något nytt ansikte utåt för Sony var det många som tillbringade timmar med i hans underhållande spelvärld. Crash Bandicoot: N.sane Trilogy är en nyutgåva där de tre Playstation-klassikerna har fått sig ett rejält ansiktslyft, och anpassats till dagens konsoler. Skyhög utmaning och en stor potion charm utlovas!

Läs vår recension här!


for honor

26. For Honor

Ubisofts For Honor är knappast något för den som är ute efter ett matigt singleplayer-spel – här ligger istället fokus på onlinestrider. Och om du väl fastnar för att slåss mot andra över nätet bjuder For Honor på timmar av underhållning. Stidssystemet är avancerat och det krävs att du planerar dina attacker för att lyckas.

Läs vår recension här!


Hitman

25. Hitman: The Complete First Season

Klassiska Hitman har ju varit med oss ett bra tag nu. Under 2016 släpptes den senaste delen i serien i form av fem olika episoder, vilka nu har samlats på en skiva i Hitman: The Complete First Season. Precis som väntat bjuds det på nervigt smygande på diverse exotiska platser runt om i världen. Ett av de allra bästa spelen i genren.

Läs vår recension här!


Battlefield 1

24. Battlefield 1

Dice klassiska Battlefield har med åren vuxit till en av spelvärldens stora giganter, och kvalitetsmässigt har serien sedan länge sprungit förbi Activisions Call of Duty. Den senaste delen bjuder på första världskrigsmiljöer, en betydligt bättre kampanj och samma beroendeframkallande onlineläge som alltid. Ett måste för actionfantasten.


Resident Evil 7

23. Resident Evil 7: Biohazard

Vi var många som gett upp hoppet om Capcoms klassiska Resident Evil-serie. Lyckligtvis visar man att det fortfarande finns en hel del kvar att klämma ut.

Missa inte: Här är spelen du måste ha till Playstation VR

Resident Evil 7: Biohazard har kanske inte supermycket gemensamt med sina föregångare, men det är å andra sidan läskigare än någonsin. För den våghalsiga går det dessutom att spela hela spelet med Playstation VR.

Läs vår recension här!


The Last Guardian

22. The Last Guardian

Sonys evighetsprojekt The Last Guardian har kantats av problem och förseningar. I december 2016 släpptes det äntligen, och även om det dras med en hel del problem lyckas de infria de högt ställda förväntningarna.

Missa inte: Så enkelt byter du hårddisk i Playstation 4 och Playstation 4 Pro – och får betydligt snabbare laddningar

Berättelsen om en pojke och hans gigantiska fjäderbeklädda kompanjon är välskriven, miljöerna fantastiskt mysiga och sagostämningen sitter där den ska.

Läs vår recension här! 


Nioh

21. Nioh

Team Ninja är en anrik utvecklare i spelvärlden, med framför allt Ninja Gaiden på sin meritlista. Med Nioh har man utvecklat sin egen variant av Dark Souls, och lyckas faktiskt riktigt, riktigt bra. Nioh bjuder visserligen inte på samma fantastiska världar som Dark Souls-spelen gör, men det har ett genomarbetat stridssystem, underbara bossar och ett upplägg som gör att du kommer vilja grotta ner dig ordentligt. Svårt som attan är det också.

Läs vår recension här!