for honor

24. For Honor

Ubisofts For Honor är knappast något för den som är ute efter ett matigt singleplayer-spel – här ligger istället fokus på onlinestrider. Och om du väl fastnar för att slåss mot andra över nätet bjuder For Honor på timmar av underhållning. Stidssystemet är avancerat och det krävs att du planerar dina attacker för att lyckas.

Läs vår recension här!


Hitman

23. Hitman: The Complete First Season

Klassiska Hitman har ju varit med oss ett bra tag nu. Under 2016 släpptes den senaste delen i serien i form av fem olika episoder, vilka nu har samlats på en skiva i Hitman: The Complete First Season. Precis som väntat bjuds det på nervigt smygande på diverse exotiska platser runt om i världen. Ett av de allra bästa spelen i genren.

Läs vår recension här!


Resident Evil 7

22. Resident Evil 7: Biohazard

Vi var många som gett upp hoppet om Capcoms klassiska Resident Evil-serie. Lyckligtvis visar man att det fortfarande finns en hel del kvar att klämma ut.

Missa inte: Här är spelen du måste ha till Playstation VR

Resident Evil 7: Biohazard har kanske inte supermycket gemensamt med sina föregångare, men det är å andra sidan läskigare än någonsin. För den våghalsiga går det dessutom att spela hela spelet med Playstation VR.

Läs vår recension här!