spel

10. Star Wars: Battlefront

Dice har fått en del kritik för att Star Wars: Battlefront är lite för obalanserat och lite för grunt, men faktum är att vi fortfarande spelar det – och har superkul – flera månader efter att det har lanserats. Star Wars-känslan sitter som ett smäck, det är inte alls svårt att komma in i och både ljud och grafik håller absoluta toppklass.

Passar dig som: är Star Wars-fantast och/eller går igång på supersnygga onlineskjutare.

CDON köpknapp

spel

9. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Spellegendaren Hideo Kojima svanesång innan han lämnade Konami mottogs med blandad kritik när det släpptes i höstas. Det hyllades dels för sitt öppna upplägg och sin smidiga kontroll, men fick också kritik för att det saknade en vettig handling. Oavsett vilket läger du tillhör kommer Metal Gear Solid V: The Phantom Pain att underhålla. Om du sedan tycker det är bäst eller sämst i serien beror förmodligen på vilka referensramar du har.

Passar dig som: aldrig har fallit för de långa mellansekvenserna i tidigare Metal Gear Solid-spel och helst av allt bara vill leka med mängder av coola prylar.

CDON köpknapp

spel

8. The Division

Det ska sägas att vi inte har hunnit spela det här tillräckligt ännu, men av det vår recensent hittills spelat är det här riktigt, riktigt bra. Stidssystemet känns för genren ovanligt djupt, och det går att välja mellan en rad olika taktiker beroende på hur du och din grupp ska ta sig ann situationerna. Det postapokalyptiska Manhattan är dessutom otroligt vackert.

Passar dig som: älskar att spela tillsammans med andra.

CDON köpknapp