The Last Guardian

17. The Last Guardian

Sonys evighetsprojekt The Last Guardian har kantats av problem och förseningar. I december 2016 släpptes det äntligen, och även om det dras med en hel del problem lyckas de infria de högt ställda förväntningarna.

Missa inte: Så enkelt byter du hårddisk i Playstation 4 och Playstation 4 Pro – och får betydligt snabbare laddningar

Berättelsen om en pojke och hans gigantiska fjäderbeklädda kompanjon är välskriven, miljöerna fantastiskt mysiga och sagostämningen sitter där den ska.

Läs vår recension här! 


overwatch

16. Overwatch

Att Blizzard är mästare på att utveckla beroendeframkallande spelkoncept har väl knappast undgått någon. När de nu ger sig in på fps-genren är deras filosofi lika tydlig som någonsin.

 Läs också: Här är de 10 bästa spelen till Xbox One just nu

Här får vi ett lättillgängligt spel som passar de flesta, samtidigt som det är djupt nog att fungera för alla som vill spela mer seriöst.

Läs vår recension här!

Dustin

 

Ratchet

15. Ratchet & Clank

Klassisk plattformsaction tröttnar vi aldrig på. Ratchet & Clank må ha betydligt större fokus på action än exempelvis Super Mario, men det är minst lika mysigt. Visuellt är det dessutom otroligt snyggt. Stundtals som att spela en Pixar-film!

Läs vår recension här!

Prisjakt

 

deus ex


14. Deus Ex: Mankind Divided

Deus Ex-serien har länge varit en av våra absoluta favoriter i spelvärlden. Här bjuds det på härlig framtidsdystopi och stora möjligheter att utforma sin egen karaktär. Mankind Divided utgör naturligtvis inget undantag. Faktum är att missarna från föregångarna är borta, med ett långt mer polerat spel som resultat.

Läs vår recension här!

Prisjakt

 

f12016

13. F1 2016

För motorsportfantasten finns det flera bra alternativ till Playstation 4, men frågan är om inte Codemasters senaste F1-spel är bäst av dem alla. Här får du gotta ner dig ordentligt i F1-cirkusen, med mängder av detaljer och ett bråddjupt gameplay. Fartkänslan är dessutom makalös.

Läs vår recension här!

CDON

spel

12. Doom

Jodå, nog håller klassiska Doom även 2016. Även om denna version inte har jättemycket gemensamt med originalet känns det ändå väldigt old school. Det handlar helt enkelt om att gå loss med hagelbrakare, motorsåg eller vad som nu önskas, till tonerna av hårdkokt hårdrock. Högt tempo och mängder av hemligheter utlovas.

Prisjakt