Hitman

18. Hitman: The Complete First Season

Lönnmördarserien Hitman har varit med oss i flera år nu, och bjudit på en hel del klassiska delar. Hitman: The Complete First Season är en av de bättre, och lyckas kombinera seriens bråddjupa smygarmekanik med läcker grafik och ändlösa möjligheter.

Läs vår recension här!

 


RE7

17. Resident Evil 7

Skräck i spelsammanhang är många gånger läskigare än film, vilket inte minst den senaste delen i Capcoms superklassiska Resident Evil-serie är ett bra exempel på. Här får vi utforska ett läskigt hus, där det snart visar sig pågå diverse suspekta saker. Knappast något för den räddhågsna – för alla andra är det här ett av de bästa skräckspelen på senare år.

Läs vår recension här! 


skyrim

16. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

Här snackar vi fantasy med extra allt. Redan på Xbox 360 var Skyrim ett otroligt välgjort äventyr, men på Xbox One ser det naturligtvis ytterligare lite bättre ut. För dig som går igång på enorma världar, miljöer som trollbinder och mängder med saker att göra är det här ett måste.

Läs vår recension här!

CDON

battlefield

15. Battlefield 1

Den svenska spelstudion Dice kan sin actiongenre i sömnen, vilket de har visat många, många gånger. Battlefield 1 är knappast särskilt originellt, men tar allt som har varit bra i föregångarna och skruvar upp kvaliteten ytterligare ett snäpp. Dessutom älskar vi första världskrigsmiljöerna.

dustin

dishonored

14. Dishonored 2

Oavsett om du föredrar att smyga dig fram eller låta dina vapen snacka kommer Dishonored 2 passa som handen i handsken. Det här är uppföljaren på ett av de mest omtyckta spelen på Xbox 360, och lyckas faktiskt förbättra varje enskild punkt. Storyn är kanske inte den bästa, men spelvärlden och framför allt designen, är i en klass för sig.

Läs vår recension här!

Prisjakt

halo


13. Halo: The Master Chief Collection

Gillar du Halo är Xbox givetvis konsolen att satsa på, eftersom spelserien trots allt är Microsoft-exlusiv. Längre ner på den här listan tipsar vi om den senaste delen i serien, men för dig som inte får nog har Microsoft även en generös Halo-samling innehållandes fyra Halo-spel. De två första delarna kommer dessutom med omarbetad grafik. Många speltimmar utlovas.

Läs vår recension här!

cdon

Missa inte: Här är de bäste spelen till Playstation 4 just nu


forza


12. Forza Horizon 3

För bilspelsfantaster är Xbox One en riktig drömkonsol. Här finns mängder med bra spel, oavsett om du föredrar simulatorer eller mer lekfull racing. Forza Horizon 3 är dock vår absoluta favorit. Det speciella här är att du får bränna runt i helt öppna miljöer i soliga Australien. Snyggt som tusan och mängder med saker att göra.

Läs vår recension här!

Prisjakt