En ny våg av falska telefonsamtal från personer som utger sig för att arbeta på Microsoft pågår för fullt. Vi har pratat med en av de drabbade som lurades på 5 000 kronor.

Taiwanesiska HTC kommer att presentera sin nästa flaggskeppsmobil den 12 april. HTC 10 kommer att utrustas med en skärm på 5,1 tum och köra Android Marshmallow.

Nintendos spelkonsol Wii U har inte blivit någon större succé. Nu pekar det mesta på att tillverkningen läggs ner i slutet av året.

Sony har bestämt sig för att släppa några av sina Playstation-titlar för IOS och Android. Vilka det rör sig om är fortfarande hemligt.

Enligt en ny rapport står 0,19 procent av användarna för nästan hälften av intäkterna från mobilspel. Ändå värderas marknaden till omkring 100 miljarder kronor.

Google har planer på att konkurrera med Periscope och Facebook Live. Detta med hjälp av Youtube Connect, en kommande app för direktsänd video.

Avslutningsvis har Microsoft tvingats be om ursäkt. Detta efter att chattroboten Tay hyllat Adolf Hitler, förnekat förintelsen och ställt sig bakom folkmord.