Google Gnome

Google Gnome – den smarta trädgårdstomten

Nästa smarta hemprodukt från Google är en trädgårdstomte. Google Gnome står ute på gräsmattan och kan tala om för dig åt vilket håll vinden blåser och lära barnen allt om kompost.

Hulu Hu – tv på åtta sekunder

Med tanke på att människors koncentrationsförmåga har försämrats så mycket de senaste åren har Hulu kommit på en genial ny tjänst. Hu, som den heter, är en ny tjänst som kortar ner alla tv-serier du vill men inte orkar se till åtta sekunder per avsnitt.

Harambed – ”the bed of your memes”

Inte dina drömmars säng alltså. Lucid Mattress vill försöka vara hippa och hänga med i meme-kulturen, så företaget har gjort en reklamfilm för Harambed, en gorillasäng ”tillägnad Harambe”.

Google Bubble Wrap Keyboard – kräver ingen förklaring

Efter Cardboard kommer nästa innovation där du återanvänder vanliga hushållsmaterial som datortillbehör. Google Japans aprilskämt är en maskin som förvandlar en bit bubbelplast till ett enkelt tangentbord.

Tungt ljud

Betonglurar – för riktigt tungt ljud

Master & Dynamic lanserar ett par nya hörlurar med stuns: De är gjorda helt och hållet i betong.

Ålel

Ålel

Eon Sverige meddelar via Facebook att företaget har en ny förnyelsebar energikälla som kunderna får tillgång till jämte vatten, vind och sol: Elektriska ålar.

Netflix Live

Netflix Live – ”brödrostar rostar, gräs växer, fläktar fläktar”

Netflix har tagit fram en 48 minuter lång ”förhandstitt” på en ny serie kallad Netflix Live, som ska visa verklighetens mest upphetsande skeenden. Det består av minutlånga klipp där Will Arnett kommenterar saker som en kopiator och en kaffeautomat.

Montera själv

Triwa YNGVE – klocka à la Ikea

Urmakaren Triwa har lånat idé och formspråk från Ikea för sitt aprilskämt. Yngve kallas ett nytt armbandsur som du måste montera själv med miniatyrskruvmejsel.

Emojikurs för vuxna från Duolingo

Att aningen äldre människor inte alltid hänger med i ungdomens språk är välbekant, så nu lanserar Duolingo en grundkurs i emoji där du lär dig vad 💩 och 🙏 betyder.

Amazon Petlexa – husdjursassistent

Echo med Petlexa är en ny variant av Amazons Alexa som förstår sig på dina husdjur och kan beställa ny kattmat eller köra igång en automatiskt bollkastare.

The Human Trackball – ”work you ass off”

Logitech lanserar en ny variant av klassiska styrkulan, storlek Extra Large. Istället för att flytta pekaren med fingrarna får du ”röra på arslet” som företagets vd säger i reklamfilmen ovan.

Swim Desk – nästa steg efter rullbandsskrivbordet

Think Geek har haft många roliga aprilskämt och årets är verkligen ingen torr och tråkig historia. Swim Desk är ett skrivbord med inbyggd pool och vattenström så att du konstant måste simma för att inte spolas iväg.

Doodoo Drone 3000 – drönare tar hand om hundbajset

Slipp hundgörat och låt nån annan ta hand om bajset. Med Petcos nya Doodoo Drone 3000 kommer en drönare flygande och städar upp efter Fido.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning