NHL är lite speciellt jämfört med de flesta andra ligor. Som en följd av att Viasat äger rättigheterna för den svenska marknaden har NHL valt att blockera tillgången till ligans omfattande streamingtjänst NHL.tv.

För sportfantasten är Viaplay en hyfsat prisvärd tjänst trots att man tidigare i år höjde avgiften ganska så rejält (från 279 kronor i månaden till 399 kronor i månaden). Om du främst är intresserad av NHL och inte bryr dig om exempelvis Premier Leauge och Serie A kan det med andra ord kännas lite dyrt – särskilt i jämförelse med NHL.tv som går på ungefär 1 400 kronor per säsong. En viss skillnad alltså.

Missa inte: Här är bästa streamingtjänsterna för sport

Välj ditt favoritlag

Och ännu bättre: är du mest intresserad av att följa ett endaste lag går det att köpa abonnemang just för det laget. Priset blir då cirka 1 000 kronor. Ha dock i åtanke att matcherna som sänds på nationell tv i Nordamerika inte går att se med den paketeringen. De mest populära lagen (exempelvis New York Rangers och Chicago Blackhawks) har rätt många matcher som sänds den vägen, så kolla upp det innan du tecknar abonnemang.

Missa inte: Så ser du Skam säsong 4 (och andra serier) trots att den är blockad i Sverige

NHL
Ett pluspoäng är att du får med de Nordamerikanska kommentatorerna.

Vill du inte köpa ett helt år åt gången går det också bra att fixa månadsprenumeration. Priset för det ligger på cirka 225 kronor per månad.