The Dash – snordyra men perfekta 

the dash

Det är må hända orättvist att jämföra The Dash med konkurrenterna. Det här rör sig nämligen om ett par rejält smarta trådlösa hörlurar som gjorda för träning, eftersom de klarar av att göra mängder med saker. Här finns bland annat en inbyggd mysikspelare, aktivitetsmätare, optisk rörelsesensor och passiv brusreducering. Dessutom är lurarna vattentäta.

Ja, ni hör ju själva. The Dash spelar i en annan liga, men så kostar de också nästan 3 000 kronor. För den prislappen ska du inte förvänta dig något annat än perfektion, och det får du också här. Vi skulle rent av vilja påstå att The

M3 Bäst i test

Dash tar bort behovet av ett externt aktivietsarmband, så komplexa är hörlurarna.

Inte heller ljudet lämnar särskilt mycket att önska. Den aktiva brusreduceringen är av hög kvalitet, ljudet är dynamiskt över hela registret och basen är tung. The Dash är kanske inte något du spontanköper, men om du vill investera i hög kvalitet behöver du knappast leta längre än så här.

Läs hela testet här!

plus

Funktioner
Inbyggd musikspelare
Ljudet

minus

Begränsad batteritid
Kommunikationen bröts vid ett par tillfällen

Betyg 10 av 10Betyg 10 av 10


Fakta The Dash:

Pris: 2 990 kronor       
Tillverkare: Bragi
Typ: Smarta trådlösa hörlurar med inbyggd aktivitetsmätare               
Batteritid: upp till tre timmar
Vattentåliga: Ja, ner till en meter.
Mått: 21,8 x 26,5 x 25,2 mm
Vikt: 14 gram styck
Övrigt: Optisk touchsensor, Brusisolering – passiv blockering av omgivande ljud, ljudtransparens – förstärker omgivande ljud, mäter puls och aktivitet via en inbyggd biometrisk sensor.