Nostalgitripp till 80-talets guldålder

Mini NES

Att känna sitt ursprung är viktigt för att förstå vem du är och vem du vill vara som spelfantast. Därför bör varje spelutrymme värt namnet innehålla någon form av retrokonsol. I det fall att du inte har någon eller kanske rentav gjort dig av med din gamla så rekommenderar vi Nintendos kommande Mini NES som innehåller 30 handplockade klassiker vilka gör ett utomordentligt jobb att representera 80-talets guldålder.

Nintendo NES Classic Mini Edition
Cirkapris: 799 kr på CDON (OBS! Släpps 11 november)

Riktiga gamers stickar

Hori

Att spela fightingspel med handkontroll eller till och med (skratt) tangentbord är att inte spela fightingspel alls. Alla spelare bör åtminstone pröva på den ädla konsten att sticka, det vills säga spela med en arkadsticka. Beroende på system finns det förstås olika stickor tillgängliga men om du kan skulle vi föreslå ett solit klassiskt japanskt bygge i form av en gedigen Hori-sticka.

Hori Real Arcade Pro 4 Kai
Cirkapris: 1 499 kr på Webhallen


Betycka bunkern med en cool kyl

Mobicool

Självfallet ska du ha en minikyl så du slipper gå heeeela vääääägen till kylskåpet för att avbryta din session. Jo, det är lite frosserivarning över detta, men det är viktigt att komma ihåg att om du ska kunna jobba hårt måste du också kunna leka hårt. Minikylen Mobicool tar han om det senare. Bör innehålla rolig läsk, nyttig juice eller svalkande mjölk. Inte energidryck. Att spela spel och dricka energidryck är bara fånigt.

Mobicool
Cirkapris: 990 kr på Elgiganten

Ljuvlig ljud

Razer Tiamat

Bra spel kräver bra ljud. Helst av typen som inte behöver störa alla andra i hushållet med ditt pangpangande. Att Razers Tiamat-lurar ser ut som de designats av någon från Monster energidryck är smällar du får ta i utbyte mot saftigt 7.1 ljud och en ordentlig mikrofon. Finns även i en betydligt billigare men fortfarande stabil 2.2 stereo-variant.

Razer Tiamat 7.1 Headset
Cirkapris: 1 890 kr på Webhallen

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning