Smart kudde

Zeeq

En kudde som inte bara är bekväm, utan dessutom riktigt smart. Zeeq Smart Pillow kan både spela musik och övervaka din sömn. Dessutom kan den hålla extra koll på dina snarkningar och till och med väcka dig om så behövs. Kudden lär sig allt om dina sovvanor och hjälper dig att förbättra dem. Supersmidigt och på sätt och vis även jätteläskigt.

Zeeq Smart Pillow
Läs mer: shop.rem-fit.co.uk
Klicka här för att köpa från Amazon.com


Sovmask med bluetooth

Sovmask med bluetooth

Sovmasken är en återkommande räddning på såväl flygplan som under årets ljusa månad. Synd bara att den inte kan göra något åt alla ljud - eller? Den här sovmasken har faktiskt bluetooth och kan trådlöst spela upp musik från din smartphone eller dator. Du kan alltså enkelt skapa din egna lilla sov-igloo, oavsett om det är läge att gå i ide eller bara ta en tupplur.

Sovmask med bluetooth-hörlurar
Läs mer: coolstuff.se


AromaCare

AromaCare

De hajpade aromatiska oljorna sägs bota såväl depression som förkylningar. Enligt AromaCare ska även sömnen kunna förbättras av rätt dofter i rummet. Du laddar den lilla högtalarliknande prylen med valfri doftkapsel, för att sedan njuta av ett väldoftande och - förhoppningsvis - sövande rum.

AromaCare
Läs mer: aroma-care.fr/en/