Vi har testat Playstation VR och anser att Sony har tagit fram en riktigt bra produkt till ett rimligt pris. Betyget blir 8 av 10.

Samsung har bestämt sig för att skrota Galaxy Note 7 helt och hållet, detta efter att många exemplar börjat brinna. Fiaskot kommer kosta företaget miljardtals kronor.

Googles nya mobiltelefoner Pixel och Pixel XL kommer av allt att döma inte att lanseras i Sverige. Mobiltelefonerna lyser nämligen med sin frånvaro på Googles svenska sidor.

HTC tycks följa i Apples fotspår och plocka bort det klassiska hörlursuttaget från sina mobiltelefoner. Det avslöjas av läckta bilder på den kommande modellen HTC Bolt.

Den 26 oktober är det dags för ett nytt Microsoft-event. Då väntas företaget bland annat visa upp en ny allt-i-ett-dator som ska konkurrera med Imac.

Nästa stora uppdatering av Windows 10 kommer i mars. Kodnamnet är Redstone 2 och bland nyheterna kan nämnas diverse förbättringar av Cortana.

Avslutningsvis har vi förklarat varför det är en extremt dålig idé att köpa en billig piratladdare till din mobiltelefon. Även om den kan se ut som originalet är komponenterna utbytta, något som kan förstöra din mobiltelefon, ge stötar eller i värsta fall orsaka en brand.