Det har snart gått tre månader sedan Playstation VR lanserades och ännu har vi inte tröttnat på den häftiga tekniken. Faktum är att vi fortfarande blir imponerade varje gång vi drar hjälmen över våra huvuden och stiger in i VR-världen. Spelen blir dessutom extra imponerande med Playstation 4 Pro då den ger betydligt skarpare grafik i de flesta Playstation VR-spel.

Även om den där riktiga ”måste ha”-titeln fortfarande saknas finns det en drös välgjorda titlar som är väl värda din tid. Här är våra favoritspel till PSVR just nu.

Stort test: Playstation VR är inget annat än en teknisk revolution

PSVR

Rez

Rez är en psykedelisk och musikalisk rälsskjutare som ursprungligen lanserades på Sega Dreamcast för femton år sedan. Det hittade även till Playstation 2 och långt senare i en HD-version till Xbox 360. Även om Rez aldrig slog några försäljningsrekord fick det en stor skara fans tack vare sin unika inramning med enkel men läcker grafik och dunkande musik.

Missa inte: Här hittar du vr-glasögon till mobilen

Faktum är att inramningen var så unik att den står sig stark än idag – och tack vare VR får spelupplevelsen ett ytterligare lyft. Efter att ha stigit in i den pulserande världen fylld med färgexplosioner är det svårt att se spela Rez på en vanlig tv igen. Rez känns som om det alltid har varit tänkt som ett VR-spel och att sikta på fiender genom att vrida huvudet är en perfekt kontrollmetod. 
Känslan av att Rez är menat för VR blir ännu starkare i den helt nya nivån Area X, som låses upp när grundspelet är avklarat. Det här är VR när det är som bäst, även om själva spelet gärna kunde ha bjudit på betydligt mer nytt innehåll.

Betyg 8 av 10Betyg 8 av 10

Sony PlayStation VR Pris vid test: 4690 kr.

Bästa pris just nu: 3616 kr