Uppdatering:
Android-spelare som längtat efter att ta del av megasuccén Super Mario Run behöver inte vänta särskilt länge till. Nintendo har nämligen avslöjat att Mario gör debut på Android den 23 mars 2017. 

I och med Android-lanseringen uppdateras även IOS-versionen till att matcha innehållet. Bland annnat får vill tillgång till nya karaktärer att spela som samt ett nytt läge kallat Bowser Challenge. Sistnämnda kommer även att erbjuda spelare som använder gratisversionen av Super Mario Run att få tillgång till bana 1-4.

Sedan lanseringen har Super Mario Run laddats ned över 78 miljoner gånger världen över. Enligt uppgifter har fem procent av användarna valt att uppgradera till fullversionen genom spelets in-app-affär. 


Super Mario Run har blivit en gigantisk hit på Iphone, och snart är det dags för den knubbige rörmokaren att göra debut även på Android.

Läs också: Bästa knepen för att maxa Super Mario Run

Vi har inget exakt datum, men Nintendo meddelade under gårdagen på Twitter att det blir någon gång i mars. Det innebär att spelet släpps tre månader efter sin debut på IOS, skriver CNET.

Super Mario Sun laddades ner 40 miljoner gånger under sina första fyra timmar. Därmed blev Super Mario Run det snabbast nedladdade spelet i App Stores historia.