Android må vara det mest populära operativsystemet för mobiltelefoner, men på våra datorer är det vanligtvis Windows och Mac OS som gäller. Det innebär att det inte alltid är så enkelt att synkronisera filer mellan mobilen och datorn.

Android

Men det finns appar som lirar till både Android och Windows (eller Mac OS för den delen). I den här artikeln tipsar vi om några av våra favoriter. 

Office-appar

Det enklaste sättet att få tillgång till ett Office-paket som fungerar både med mobilen och datorn är att ladda ner gratis-apparna Google Dokument, Google Kalkylark och Google Presentationer.

Google Docs

Apparna erbjuder en lång rad mallar och kraftfulla verktyg som hjälper dig att vara produktiv. För att komma åt filerna på datorn är det bara att logga in med ditt Google-konto i valfri webbläsare.

Föredrar du Microsoft Office är lösningen att teckna ett abonnemang på Office 365 och sedan ladda ner apparna Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint och Microsoft Onedrive från Google Play.

Microsoft Office

Microsoft Onedrive används för att spara dina filer i molnet, något som gör att du kan komma åt dem från både mobilen, pekplattan och datorn. Vill du dela med dig av dina filer till andra användare är det heller inga problem.

Sida 1 / 4

Innehållsförteckning