Nji Collins Gbah är 17 år och bor i Bamenda i nordvästra Kamerun i Afrika. Regionen i landet har varit utan internet i en månad efter en tid av protester och strejker mot den sittande regeringen.

Missa inte: Kamerun utan internet för tredje veckan i rad 

Samtidigt har Nji Collins Gbah fått reda på att han blivit den första afrikanska vinnaren någonsin av Googles årliga kodpris. I en intervju med BBC berättar Nji Collins Gbah att han lämnade in sista uppgiften till den prestigefyllda tävlingen, som går ut på att lösa 20 problem satta av Google mellan november och mitten av januari, dagen innan internet försvann.

Nji är en av 34 vinnare bland 1300 tävlande ungdomar i åldern 13-17 år från 62 olika länder. Koda har han lärt sig de senate två åren tack vara böcker och resurser online.

I sin intervju med BBC säger Nji Collins Gbah att det känns otroligt att vinna och roligt att få bekräftelsen efter allt hårt arbete. Samtidigt har han nu lämnat sitt hem för att åka till en annan del av landet som har internet för att kunna fortsätta träna och ha kontakt med Google. Planen är att göra färdigt skolan och sedan studera datavetenskap på ett universitet.

Som en del av priset kommer Nji att få tillbringa fyra dagar i juni på Googles högkvarter i USA. Nji säger att han hoppas på att få arbeta där en dag, om möjligheten finns.