Vi har testat Philips 55POS901F/12 och kan konstatera att det är den vassaste oled-tv:n du kan köpa just nu. Den höga prislappen gör emellertid att betyget stannar på 8 av 10.

Vi har även testat Xiaomi Mi Mix, en maxad mobiltelefon med en skärm på hela 6,4 tum. Tyvärr är den ganska opraktisk, så betyget stannar på 7 av 10.

Snart är det dags för årets upplaga av MWC i Barcelona och senaste nytt är att den nya flaggskeppsmobilen Huawei P10 kommer att lanseras på mässan.

Det ryktas även om Galaxy Tab S3, en ny pekplatta från Samsung som baseras på Android.

Apropå Samsung har en av toppcheferna arresterats efter misstankar om mutbrott i samband med en korruptionsskandal i Sydkorea.

En annan skandal handlar om Felix Kjellberg, mer känd som Pewdiepie. Youtube-stjärnan har nämligen skämtat om judar, något som fått både Google och Disney att ta avstånd från honom.

Avslutningsvis har Patent- och marknadsöverdomstolen bestämt att internetoperatörerna ska bli tvungna att blockera The Pirate Bay. Enligt vår krönikör Martin Appel innebär domen slutet för det fria internet som vi har vant oss vid.