Om Bill Gates skulle träffa Elon Musk på stan, vad skulle de prata om? Eller ännu bättre, vad för typ av företag skulle de kunna starta tillsammans? Frågan är onekligen spännande, och under en frågestund på Reddit fick Bill Gates chansen att svara på den.

Missa inte: Bill Gates - Robotar borde betala skatt

– Vi behöver ren, förnybar energi – vilket vi inte har idag. Det är bra synd att solen inte skiner hela tiden och att vinden inte blåser hela tiden. The Economist hade en bra artikel om det den här veckan. Så vi behöver innovation - kanske mirakelbatterier eller supersäker kärnkraft eller göra om sol direkt till bensin.

Och förnybar energi är ju något som Elon Musk redan investerat i då han både är vd för elbilsföretaget Tesla och ordförande för Solarcity som gör solpaneler.

Under frågestunden på Reddit uttryckte Bill Gates även oro för vad Trump-administrationen skulle göra gällande global uppvärmning och hoppas på att de kommer inser att förnybar energi är en bra affär för både Usa och världen. Detta samtidigt som förändringar behöver genomföras snarast.