LG G6 var en av de mest emotsedda nyheterna på den stora mobilmässan i Barcelona. Vårt första intryck är att det är en gedigen mobiltelefon, men trots det avlånga formatet känns den inte särskilt revolutionerande.

Sony Xperia XZ Premium lockar med 4K-skärm och en riktigt bra kamera. Tyvärr börjar den inte säljas förrän i månadsskiftet maj/juni.

Huawei P10 är en ny flaggskeppsmobil som tycks ge valuta för pengarna. Vi tycker emellertid att själva designen är lite trist.

Lenovo å sin sida har visat upp nya Moto G5 och Moto G5 Plus. Dragplåstret här är riktigt låga priser, något som borde locka en hel del köpare.

Uppstickaren ZTE har visat upp två nya modeller, Blade V8 Mini och Blade V8 Lite. Även här lockas det med låga priser.

Nokia har gjort comeback med nya mobiltelefoner som kör en ren version av Android Nougat. I korthet kan de beskrivas som budgetversioner av Google Pixel.

Allra mest uppmärksamhet fick emellertid Nokia 3310, en uppgraderad version av den gamla klassikern med samma namn. Det som vi erbjuds är en färgskärm på 320x240 pixlar, 2g-uppkoppling och en kamera på 2 megapixlar. Det enda som är riktigt konkurrenskraftigt är den långa batteritiden, men med ett pris på 500 kronor kan den nog sälja hyfsat bra ändå.