Samsung har som utlovat visat upp Galaxy S8 och Galaxy S8+, två nya flaggskeppsmobiler med mäktiga skärmar, innovativt gränssnitt och nya muskler under skalet. Säljstarten är den 21 april.

En intressant nyhet i mobiltelefonerna är Bixby, en röstassistent som hjälper dig med alltifrån översättningar till bildigenkänning.

Med hjälp av dockningsstationen Dex kan du använda din Galaxy S8 eller S8+ som en dator. Det enda du behöver göra är att koppla in bildskärm, tangentbord och mus.

Galaxy S8 och Galaxy S8+ använder sig av 18:9 (super widescreen), ett format som även används i LG G6. Det har fått Google att vädja till utvecklarna att anpassa sina appar så vi slipper svarta sorgkanter.

Är du nyfiken på hur väl Galaxy S8 och Galaxy S8+ står sig har vi gjort en jämförelse med konkurrenterna.

Utöver nya mobiltelefoner har Samsung även släppt en ny modell av Gear, en 360-kamera som klarar 4k-filmer och har stöd för Iphone.

Avslutningsvis funderar Samsung på vad de ska göra av alla insamlade exemplar av Galaxy Note 7. Möjligtvis kommer vissa exemplar att säljas på nytt efter att batterierna väl har bytts ut.