Makey Makey

Gör din egen kontroller

Kanske du vill uppleva World of Warcraft på ett annorlunda sätt eller förnedra motståndarna lite extra i Counter-Strike. Makey Makey låter dig förvandla i princip vad som helst till en handkontroll – från en snusdosa till en banan. Kablarna behöver inte installeras eller kräver någon större datorkunskap, så det är bara att ge dig på att klara ditt favoritspel med en gurka.
 
Produkt:
Makey Makey
Pris: 599 kronor

Roli Blocks

Skapa musik enkelt

Roli Blocks är en modulär musikstudio som får plats perfekt i fickan. Koppla ihop de block du behöver och sätt igång med att knåpa dig fram till den perfekta låten, oavsett om det är med loopar, syntljud eller trummor. Via den medföljande appen kan du ansluta via bluetooth och komponera vidare oavsett var du befinner dig.

Produkt: Roli Blocks
Pris: 839-1 890 kronor

Da Vinci Mini

3d-skrivare i miniformat

I dag behöver inte en 3d-skrivare vara varken överdrivet dyr eller ta upp halva ditt vardagsrum. Med Da Vinci-serien har XYZ satsat på små och prisvärda maskiner utan att för den delen minska på utskriftskvaliteten. Mini är precis som namnet antyder ännu mindre än tidigare modeller, och kopplas enkelt upp via wifi så du kan föra över det du ska skriva ut direkt från mobilen eller datorn, utan något krångel.

Produkt: XYZ Da Vinci Mini W 3D Skrivare
Pris: 2 899 kronor

Ubtech

Bygg dina egna robotar

Vem vill inte ha en egen robot? Nu har du chansen att bygga ihop din nya mekaniska kamrat och sedan styra den direkt från mobiltelefonen. Med över 300 olika byggklossar i en uppsjö färger och former är det endast fantasin som sätter stopp. Blir det en robotapa, pansarvagn eller kanske en miniatyrversion av dig själv?

Produkt: Ubtech Jimu Explorer Appstyrd DYI Robot 
Pris: 1 999 kronor

Janome Memory Craft 500E Pris vid test: 16995 kr.

Bästa pris just nu: 19995 kr