Twitch är idag världens största plattform för video av datorspel och e-sport. Här kan du följa andra spelare, både tidigare inspelade klipp men framförallt när de spelar live. Du kan även själv spela in och ladda upp när du spelar dina favoritspel och dela med dig till dina följare.

Tips: Sex kanaler att börja följa

YZNB: En av våra största, svenska Twitchare. Spelar mest Counter Strike.

Forsenlol: Sebastian Fors spelar Hearthstone, drar miljonpublik och agerar värd åt ett av Twitch-nätverkets mest intensiva chattrum.

Twitch: Twitch egna kanal sänder från egna event som till exempel presskonferenser. Perfekt för den som vill utöka sina e-sportskunskaper!

Esportnow: Sänder alla möjliga matcher av alla möjliga spel.

EasyAllies: E-sport handlar inte bara om de största spelen, som Counter Strike, League of Legends, Starcraft, och så vidare. EasyAllies spelar alla möjliga spel, se fram emot riktiga nostalgitrippar med Final Fantasy och de klassiska Zelda-spelen.

Bloodyfaster: E-sportsvärlden är fortfarande väldigt mansdominerad, men det håller på att förändras! En av de största kvinnliga spelarna på Twitch är Bloodyfaster, som inte spelar de klassiska Twitchspelen, utan mest actionspel som Mass Effect och Borderlands.

YZNB
Sida 1 / 2

Innehållsförteckning