Tredje gången gillt heter det ju. Världens viktigaste spelmässa, E3, äger rum i början av juni varje år och innan själva mässan slår upp dörrarna håller de stora spelföretagen så som Microsoft, Sony och Nintendo alltid sina presskonferenser.

Missa inte: Se The Witcher 3 köras i 8k - om din dator klarar det, alltså

De senaste två åren har de också fått sällskap av en ny pc-konferens i form av PC Gamer's PC Gaming Show. Och i år är det dags igen. Presskonferensen kommer att äga rum och sändas live den 12 juni klockan ett på morgonen, svensk tid. Något som gör att showen det här året slipper krocka med någon av de andra stora presskonferenserna.

PC Gaming Shows två tidigare tillfällen var båda rätt utskällda tillställningar som hånades av tittare och kritiker för deras överdrivna längd, låga produktionsvärden och ointressanta innehåll. Det återstår att se om det blir annorlunda i år då Amd inte längre kommer att finansiera showen som nu tagits över av Intel.

I vilket fall kommer tittare kunna se fram emot trailers och material från pc-utgivare så som Bohemia, Tripwire, Nexon med flera.