Den här veckan har vi testat Asus Zenbook 3 Deluxe, en lyxig bärbar dator som är både tunn och lätt. Tyvärr är den också högljudd och har dålig batteritid, så betyget stannar på 7 av 10.

Microsoft har avslöjat att vi får se en ny uppdatering av Windows 10 redan till hösten. Den här gången bjuds vi på nyheter som Timeline, Story Remix och Fluent Design System.

En annan nyhet från Microsoft är billiga headset för ”mixed reality” från ett antal tredjepartstillverkare. Till exempel kommer ett headset från Acer endast att kosta 399 dollar.

Vidare har vi fått svar på varför usb-c saknas i Surface Laptop. Enligt Microsoft handlar det om att det inte går att lita på att en viss sladd eller tillbehör lever upp till förväntningarna.

Den röststyrda assistenten Cortana är på väg till både bilar och smarta högtalare. I det sistnämnda fallet handlar det om en ny högtalare från Harman Kardon med namnet Invoke.

Apropå smarta högtalare har Amazon visat upp Echo Show, en ny modell med inbyggd bildskärm. Säljstarten sker den 28 juni.

Avslutningsvis har vi kunnat konstatera att skärmen i Galaxy S8 är en av de mest ömtåliga någonsin. Så om du har ett exemplar bör du undvika att tappa den i marken.