Samsung backar upp lanseringen av Galaxy S3 med en uppsjö av tillbehör. Inte nog med att mp3-spelaren S-Pebble finns där för att hjälpa oss spela musik när vi joggar, nu kan vi även se fram emot dockningsstationer och styluspennor.

Pennan i fråga heter C-Pen och är S-Pens överviktiga kusin. Den är självklart designad för kapacitiva pekskärmar och uppenbarligen ett resultat av Samsungs framgångar med Galaxy Note. Med tanke på storleken på Galaxy S3:s skärm borde pennan fungera i princip lika bra här.

Flip Cover är Samsungs egendesignade skal till Galaxy S3. Det ersätter bakdelen av telefonen och tillför ett skärmskydd som går att öppna. Det gör att tjockleken inte påverkas så mycket.

Wi-Fi Display Hub har en simpel funktion, den skickar helt enkelt upp bilden från din mobil till en tv med hdmi-port. Kopplingen mellan dosan och mobilen är trådlös.

Det minsta upphetsande tillbehöret är Samsung ställ och batteriladdare. Stället laddar nämligen inte batteriet inuti din mobil, utan bara ett extra som stoppas in i en lucka på enheten.

Tillbehören kommer troligtvis bli tillgängliga i samband med att Galaxy S3 släpps i Europa, men vi vet ingenting om vad de kommer kosta.