Stor spelmaskinspecial del 1

Bästa spelmaskinen - Konsol eller PC?

illustration spelkonsol

Vilken konsol är vassast idag, PS3 eller Xbox 360, och hur står sig dessa båda mot en modern spel-dator? Detta är några av frågorna M3 reder ut i en fet artikelserie som smygstartar idag.


Stor spelmaskinspecial del 2

Konsol vs pc: Vilken har bästa grafiken?

Illustration bästa spelgrafiken

Hur står sig PS3:an och Xbox 360 mot en speldator när vi synar grafiken i sömmarna? Och drar PS3:an nytta av sin kraftiga hårdvara? Idag berättar M3 vilken maskin som bjuder på den bästa grafiken.


Stor spelmaskinspecial del 3

Konsol vs pc: Bästa spelljudet

förstärkare

I dag går vi igenom de tre alternativen - Xbox 360, PS3 och PC, och tittar på vilken maskin som ger dig mäktigaste ljudupplevelse i spelen.


Stor spelmaskinspecial del 4

Konsol vs pc: Snabbast vinner!

spelkonsol

Slipper du tidsödande installationer om du satsar på konsol, och hur mycket krävs det av dig som användare för att speldatorn skall fungera felfritt? Idag lägger vi full fokus på hantering och användarvänlighet.


Stor spelmaskinspecial del 5

Konsol vs pc: Bäst på tillbehören

Handkontroll

Vad är en spelmaskin utan tillbehören? I dagens rond provar vi handkontroller, kikar på tillbehör och berättar vilken maskin som är mest välutrustad. Vilken vinner rond 4?


Stor spelmaskinspecial del 6

Avgörandet: Den totala vinnaren

Xbox 360, PS3 & pc

I sista delen av vår jämförelse av Xbox 360, PS3 och pc går vi igenom spelutbudet och onlinefunktionerna. Därefter konstaterar vi faktum: Xbox 360 är den bästa maskinen för hd-spel! Håller du med? Läs!