Den stora nyheten i SF Anytimes nylansering är givetvis gränssnittet. Tidigare har det ärligt talat varit fullständigt värdelöst och trögnavigerat, vilket inte direkt gjort att användaren haft lust att navigera runt bland de 2 100 titlarna som faktiskt finns. Numera är sidan betydligt mer lättöverskådlig och du kan lätt klicka dig vidare från en skådespelare eller regissör när du hittat en intressant film. Det fungerar, men du blir snabbt medveten om hur lite strax över två tusen filmer är när du oftast hamnar på en sida med endast en titel när du klickar dig vidare.

En annan välkommen nyhet är stöd för Firefox, eller det är i alla fall vad de påstår. Att skapa ett konto, logga in och navigera runt fungerar utmärkt (till skillnad från Internet Explorer där vi blir utloggade konstant). När vi väl kommer till processen för att köpa film går det genast knaggligare. Efter att ha tryckt på ”bekräfta köp” sju gånger reagerar sidan och vi kommer vidare till själva nedladdningen. När vi väl lyckats installera nedladdningshanteraren för nedladdningsbara hyrfilmer drabbas vi konstant av nedladdningsfel innan saker går vår väg. Att se filmer strömmat innebär fler problem i form av en hel hög scriptfel och trassel fram och tillbaka med drm-skyddet och dess rättighetstrams. Kort och gott fungerar det, om du har tur.

Den tredje stora nyheten, som är på gång men inte upplagd än är stödet för ett flertal media center extenders, bland annat Xbox 360. Genom en dator som kör Windows media center (det vill säga de flesta Vista-maskiner numera) ska du kunna komma åt och få tillgång till videobutiken genom din spelkonsol

Drm-skyddet ställer till en hel del strul för sidan, vilket SF självt inte kan lastas fullt ut för (SF måste följa filmbolagens regler). Men när det väl fungerar är det smidigt nog för att fortsätta användas. Förhoppningsvis lättar bolagen på sina drm-krav samtidigt som SF utökar sitt innehålla så att gränssnittet med dess vidareklickning fungerar, men för stunden är det fortfarande knöligt. Dock ljusår bättre än den förra versionen.