Med en 3,7-tumsskärm på 480x854 pixlar och en femmegapixelkamera med dubbla led-blixtar och bildstabilisering ska Droid ta amerikanska Verizons kunder med storm, och förhoppningsvis oss med längre fram.

För er som inte har någon koll på vad Droid är kan vi berätta att det är Motorolas kommande Android 2.0-mobil. Rykten om den har cirkulerat på nätet ett bra tag nu.
Om ett par dagar hålls pressmötet för Droid i USA så det känns inte som en tillfällighet att den här läckan kom nu. Men lika glada är vi för det eftersom vi nu fått informationen som cirkulerat bekräftad.

Bland övriga specifikationer hittar vi videoinspelning i dvd-kvalitet, hörlursplugg, gps och webbläsare med stöd för html 5. Överlag ser specifikationen rätt schysst ut. Blåtand och accelerometer finns såklart med i listan också.

Vi är väldigt sugna på att klämma på Droid och hoppas stenhårt på att den ska skeppas över Atlanten snarast. Tyvärr finns det ingen information kring om den kommer göra detta och vad den i så fall kommer kosta.