Nu kan du har Telia Digital-tv använda Spotify i tv:n, eller rättare sagt i din digitalbox. Från start kommer cirka 120 000 av Telias kunder att kunna nyttja tjänsten men innan året är slut tror man att hälften av kunderna skall ha tillgång till Spotify i sin tv. Tre av de nyare digitalboxarna stöder tjänsten som låter dig spela upp dina spellistor i tv:n, har du en för gammal box finns risken att det inte fungerar dock. Vill du söka efter musik eller skapa nya listor är det datorn eller mobiltelefonen som gäller.

Gränssnittet i boxen är riktigt snabbt och det tar inte längre stund att starta låtar än om du sitter framför datorn. På funktionssidan är det dock väldigt bantat, det enda du kan göra är i princip att spela upp dina färdiga spellistor. 
– Att introducera Spotify i vardagsrummet är ett naturligt steg i att göra Spotify tillgängligt var du än befinner dig, säger Daniel Ek, CEO på Spotify. Samtidigt förklarar han det enkla gränssnittet med att han inte tror att Spotifykunder har behov av att hantera spellistorna framför tv:n, då är datorn eller mobiltelefonen bättre.
Uppdateringen skall finnas tillgänglig idag för Teliakunder.