Temperaturen har sjunkit rejält och vi har plockat fram vinterkläderna. Här tipsar vi om åtta sätt att hålla händerna varma samtidigt som du messar, ringer eller spelar Pokémon Go i vinter.

Kit med Bluetooth Mössa och Touch Vantar

Smart vinterkit

Varför bara ha smarta handskar när du kan ha en smart mössa också? I det här paketet får du inte bara med ett par touchvantar utan dessutom en diskret, svart mössa med bluetooth som låter dig lyssna på musik och ta telefonsamtal utan att frysa öronen av dig.

Kit med bluetoothmössa och touchvantar
Pris: 249 kronor hos Cdon.


Bluetoothvantar

Äkta sci-fi-vantar

Låt inte dessa vantars simpla yttre lura dig – under garnet gömmer sig nämligen inte bara konduktiva fingertoppar för att enkelt kunna styra valfri touchskärm. De har dessutom bluetooth för att kunna kopplas till din mobil. Med hjälp av en inbyggd mikrofon och högtalare kan du därför svara i telefon direkt i vanten. Smart!

Bluetoothvantar 3.0
Pris: 299 kronor hos Coolstuff


Touchvantar

Klassiska modellen till pangpris

Letar du bara efter ett par enkla vantar som gör det de ska och inte kostar skjortan? De här touchvantarna kostar ynka 49 kronor och finns i massor av färger, alltifrån de klassiska grå till lite mer färgglada alternativ.

Touchvantar smartphones grå
Pris: 49 kronor hos Fyndiq.


Mujjo

Messa med stil

Självklart finns det numera massor av olika vantmodeller att välja mellan på touchsidan. Till exempel de här stiliga handskarna med knappar. De har ett mysigt foder i kashmir och är både vattentåliga och vindtäta.

Mujjo läder touchscreen-vantar
Pris: 1 190 kronor hos Mytrendyphone.


Smartphone Thermal Fleece handskar

Fixa greppet!

Eftersom allt fler av de nya mobilerna är helt täckta i glas blir de lätt hala att hålla i, speciellt med ett par stickade vantar. De här handskarna har en greppvänlig kiselbeläggning för att du ska kunna behålla greppet om din dyrgrip. Finns i rosa, rött, blått och svart.

Universal pekskärmshandskar
Pris: 199 kronor hos Fyndiq.


Mujjo

För den riktigt frusne

Självklart ska du inte kompromissa med komfort eller värme för touchfunktion. De här vantarna från Mujjo har dubbla lager för att säkerställa att du håller dina tassar varma i vinter. Dessutom är de fodrade med ull, för att vara lite extra mysiga.

Mujjo double-layered touchscreen gloves
Pris: 359 kronor hos Iphonebutiken.


Digits

Gör alla vantar smarta!

Hittar du inget alternativ som ser vidare snyggt ut? Eller är du bara riktigt nöjd med de vantar du har nu? Självklart kan du även göra om dina gamla, dumma vantar till smarta touchvantar. De här små silikonplättarna fästs på dina vantars fingertoppar och hjälper dig styra valfri touchskärm.

Quirky Digits
Pris: 13,85 euro (cirka 150 kronor) hos Amazon.de.


Konduktiv tråd

Sy dina egna smarta vantar

Anledningen till att vantarna ovan fungerar med din touchskärm är att deras fingertoppar är konduktiva. Om du har lust att sy dina alldeles egna vantar kan du självklart köpa egen konduktiv sytråd för detta ändamål.

Konduktiv sytråd 23 meter
Pris: 100 kronor hos Kjell och Company.