Här listar vi ännu fler vantar och handskar med superkrafter:


Gaming handske

Handske för gamers

Visste du att det finns speciella handskar även för e-sportare? Det här kanske ser ut som ett benskydd, men är faktisk en så kallad "gaming glove", en handske helt och hållet utformad med spelaren i åtanke. Här finns rotationsstöd för bättre precision, ergonomisk vinkel för att inte få problem med handled och armbåge, och mycket mer.

Flashe Gaming Glove
Pris
: 1 990 kronor hos Maxgaming.


Cykelvantar

Blinkers på handen

För den som cyklar på vältrafikerade vägar är det viktigt att signalera tydligt vart vägen bär genom att vinka åt det håll du ska svänga. De här handskarna känner av när du höjer handen och indikerar med hjälp av belysning på handryggen till dina medtrafikanter åt vilket håll du är på väg.

Outdoor Cycling LED Turn Signal Gloves
Pris: 140 kronor hos Aliexpress.


Värmevantar

Håll värmen och mobilen igång samtidigt

Dessa värmevantar kommer inte bara med integrerade värmeaggregat och uppladdningsbart batteri med upp till åtta timmars batteritid. De har dessutom touchfunktionalitet i fungerspetsarna. Värmen kan ställas in via tillhörande app så att du får precis den temperatur du vill ha, eller via en knapp på handsken.

Vulpés Moontouch
Pris
: 249 euro (cirka 2 700 kronor) hos vulpes-electronics.com.


Vantar

Billiga uppvärmda vantar

Känns över 2500 kronor lite mycket för ett par uppvärmda vantar? Frukta ej – självklart finns det varma vantar även för dig med lite mindre budget. Till exempel de här från Rubicson.

Rubicson värmehandskar uppladdningsbara
Pris
: 599 kronor hos Kjell och Company.


Vantar

Vantar med integrerad display

Nu behöver du inte ta upp mobilen ur fickan för att se vem som ringer! De här vantarna kopplas till din lur med hjälp av bluetooth och kan visa upp vem som ringer med den integrerade skärmen. Smart!

Kjus BT 2.0 Glove
Pris: 169 euro (cirka 2 000 kronor) hos Kjus.com