>> Här hittar du smartaste väskorna för din Macbook

Bobby

Inga tjuvar här inte!

Den här ryggsäcken är stöldsäker med dolda fack och slitsäkert material. I och med att dragkedjaorna göms mot din rygg när du har på dig ryggsäcken blir det en betydligt större utmaning för någon att komma åt innehållet utan att du upptäcker det. Självklart finns även inbyggd USB-sladd så att du enkelt kan koppla in en powerbank och ladda dina prylar. Och så är den ju ganska snygg dessutom. Finns i svart och grått utförande.

Bobby Anti-stöld Ryggsäck
Pris: 899 kronor hos Coolstuff.Portabelt eluttag med solceller

Lifepack

Nu behöver du aldrig mer oroa dig över att hitta ett eluttag. Lifepack är en smart ryggsäck med inbyggda solceller. Du har med andra ord med dig ditt eget eluttag var du än går. Ryggsäcken tar 4-6 timmar att ladda upp i solen, men kan även laddar på vanligt vis via ett eluttag. Du får plats med en laptop på upp till 15 tum och en surfplatta. Finns i svart och grått utförande.

Läs hela vårt test av Lifepack här!

Lifepack Ryggsäck
Pris: 1 996 kronor hos Coolstuff.


Ryggsäck och backup i ett

co.alition

Ladda ner alla viktiga filer och kom åt dem när du vill – i ryggan. Co.alitions väskor innehåller inte bara en batteriladdare, utan även en 2 tb stor hårddisk med wifi-uppkoppling.

Co.alition
Läs mer: www.co-alition.com
Pris: 304,88 euro (cirka 3 000 kronor) hos Amazon.de


Ladda och håll koll på datorn i mobilen

AMPL

AMPL påstår sig vara världens smartaste laddningsstation. Inte nog med att ryggsäcken laddar din dator, du har dessutom koll på hela processen i din mobil via en tillhörande app. AMPL är gjord i vattenavstötande material och ska skydda dina prylar mot stötar.

AMPL
Köp och läs mer: ampl.wpengine.com


Ladda alla prylar – på samma gång

MOS Pack

Dator, mobil, surfplatta – prylarna i väskan blir bara fler, och alla har batterier som behöver laddas. Med MOS Pack behöver du bara hitta ett eluttag, koppla in ryggsäcken och ladda alla enheter på samma gång. Smidigt och enkelt!

MOS Pack
Läs mer: https://mosorganizer.com/mos-pack
Pris: 99,95 dollar (cirka 800 kronor) hos Amazon.com


Snygg och praktisk

HP

HP har designat en alldeles egen ryggsäck för att bära deras datorer i. Du kan ladda upp till tre prylar och bestämmer själv vilket batteri som bör prioriteras.

HP Powerup Backpack
Läs mer: store.hp.com
Pris: 1 940 kronor hos Proshop.


Udda lösning

Tycker du att det är fruktansvärt irriterande att konstant behöva ta av och på ryggsäcken för att ta ut dina prylar? Då är Wolffepack någonting för dig! Bara dra i ett snöre, likt en fallskärmshoppare när denna ska utlösa fallskärmen, för att frigöra själva säcken från ryggsäcken utan att behöva tråckla av dig remmarna. Leta fram det du behöver och dra sedan i snöret igen för att fästa tillbaka ryggsäcken på ryggen. Perfekt för de som behöver ta av sig ryggsäcken på kollektivtrafiken!

Wolffepack Metro
Läs mer: wolffepack.com
Pris: 144,60 euro (cirka 1 660 kronor) hos Amazon.de


Gör datorn till ett träningsredskap

Empack

Alla har någon gång klagat på hur tungt det är att bära på datorn, så varför inte utnyttja vikten i träningssyfte? Ryggsäcken The Empack fungerar lika bra för att transportera din dator som träningsredskap.

The Empack
Pris: 149 dollar (cirka 1 330 kronor) hos theempack.com.
Läs mer: theempack.com


Håll tjuvarna borta

Watson backpack

En av de största rädslorna med att bära omkring en dyr dator på ryggen är att klåfingriga ficktjuvar ska komma åt den. Med Watson backpack öppnar och stängs facket med en knapp istället för en dragkedja, och självklart kan knappen enkelt låsas.

Watson backpack
Pris:
449 dollar (cirka 4 000 kronor) hos Watson backpack.
Läs mer: watsonbackpack.com


Fotnot: Glöm inte att dubbelkolla att måtten stämmer på väskan gentemot din dator. Tänk också på att vissa av ryggsäckarna kan produceras med annan standard av eluttag.