Tycker du att det är tröttsamt att kånka på dator och andra prylar fram och tillbaka till kontoret eller plugget? Dags att investera i någonting som är bra för såväl ergonomi som din dator genom att köpa en ny datorväska. Här listar vi några av våra favoriter på nätet just nu!

Här hittar du smartaste väskorna speciellt tänkta för Mac-användare.

Stilren axelväska med uttag för powerbank

Axelväska med powerbank

Trött på att vandra omkring med en powerbank i fickan? Då är den här axelväskan den perfekta lösningen. Bland dess många fickor finns nämligen en dedikerad sådan för just portabla laddare. Som grädden på moset får du också plats med allt från paraplyer och nycklar till surfplattor och mobilen.

Produkt: Cross Body Väska
 Pris: 299 kronor hos Cdon
 

Skydda din laptop från regnet

Väska som skyddar laptop från regn

Med den här vattentäta väskan behöver du inte oroa dig för att din dator ska skadas av augustiregnet. Väskan är till och med vadderad och ger därmed det extraskydd som din bärbara dator behöver. Ett mindre, matchande fodral för tillbehör ingår. Passar laptops på 14 tum.

Produkt: Kalusi water resistant laptop bag
Pris: 299 kronor hos Iphonebutiken
 

Färgglad (och diskret) datorväska

Färgglad datorväska

Här är en riktigt färgglad väska som inte nödvändigtvis för tankarna till datorer. Denna färgexplosion och tillika datorväska i nylon passar alla laptops som högst är 15,6 tum. Den har även en lång axelrem för de tillfällen du vill ha båda händerna fria.

Produkt: NGS Ginger trainers laptopväska
Pris: 209 kronor hos Prylexpress

Originalet

Skinnväska

En portfölj i skinn, som dessutom håller dina prylar på plats? Ja, den här stilrena varianten fungerar nästan för alla tillfällen och har dedikerade platser för både laptop samt dess tillbehör.

Produkt: Datorväska Skinn Cab Florens
Pris: 1 495 kronor hos Euforiska Ting

För hajkaren

Hajkväska för laptop

Ska du iväg på en vandringssemester? Eller bara gillar att bära med dig extra ombyte? Den här väskan har extrafack så att det räcker åt allt utöver din bärbara dator eller surfplatta. Väskan har också vadderade axelremmar för de tillfällen du fyller den med all din teknik.

Produkt: Loft 10
Pris: 525 kronor hos Salomon

Cool och funktionell

Ymse

Den kanske coolaste laptopväskan på den här listan är tillverkad av en blandning av återvunnen polyester och organisk bomull. Har ett dedikerat fack för en laptop eller surfplatta och är dessutom utrustad med en justerbar rem. På så sätt kan du själv bestämma på vilket sätt du vill bära den här knallgula skapelsen.

Produkt: Lundhags Ymse 24
Pris: Från 783 kronor på Prisjakt

När du inte vill ha mobilen i fickan

Mobilväska

I takt med att mobiltelefoner blir allt mer avancerade växer de också i storlek. Därmed blir de också jobbigare att bära i byxfickan. Och just därför behöver du en väska som är lätt att bära och enkel att försluta. Den här modellen är tillverkad av syntetläder och finns i ett antal olika färger. Vi fastnade dock för den röda, som känns extra läglig under hösten när löven skiftar färg.

Produkt: Don Donna Mandy mobilväska
Pris: 399 kronor hos Accent

En pånyttfödd klassiker

Kånken

Klassiska Kånken känner nästan alla till. Men har du koll på dess yngre syskon? Den här versionen är särskilt framtagen för just surfplattor, då dess fack omges av skumstoppning för optimalt skydd. Och bär du även med dig analoga dokument är fodralet även utrustat med en öppen utvändig ficka.

Produkt: Kånken Tablet Case 
Pris: 599 kronor hos Fjällräven

Fotnot: Glöm inte att dubbelkolla att måtten stämmer på väskan med din dator. Tänk också på att vissa av ryggsäckarna kan produceras med annan standard av eluttag. För de ryggsäckar med integrerad teknik kan det finnas restriktioner vid flygresor.

Prisjakt I samarbete med Prisjakt.nu
Populäraste Ryggsäckar med fack för bärbar dator just nu