Är du ute efter ett stiligt fodral snarare än en hel väska? Här listar vi olika sleeves och fodral i olika modeller och storlekar, beroende på om du bara vill ha ett extra skydd kring din dyrgrip eller någonting för att bära med dig din bärbara.

HP Star Wars

May the fo(rce)dral be with you

Datorfodral erbjuder ett utmärkt tillfälle att uttrycka din personlighet. Det här nördiga datorfodralet från HP med Star Wars-motiv informerar omgivningen direkt vilken ypperlig filmsmak du har. Det må finnas en HP-logga på, men fodralet passar såklart alla bärbara datorer med matchande mått.

HP Star Wars SE Sleeve 15.6"
Pris: 13,59 dollar (cirka 130 kronor) hos Amazon.com


Satechi

Snyggt och fuktavvisande

En riktigt bra väska ska inte bara vara snygg, den ska ha en funktion också. Satechi är en vadderad väska i vattenavvisande nylon som skyddar din dyrgrip från fukt och fall. Det räknas officiellt som ett fodral, men kan såklart användas som en väska också.

Satechi vattenavvisande laptop-fodral med fickor för 13 tum och 15 tum
Pris: 298 kronor hos CDON.


Samsonite

Kuvert från väskbjässar

Samsonite är onekligen bland de största märkena inom väskbranschen, men nu gör de även fodral till bärbara datorer. Bland annat den här slimmade, kuvertliknande saken.

Samsonite Thermo Tech Sleeve for 15,6"
Pris: 399 kronor hos Cdon.


Enklare blir det inte

Cartinoe

Det här slimmade kuvertfodralet i filt är så avskalat ett datorfodral kan bli. Perfekt för dig som vill kasta ner datorn i väskan utan att behöva oroa dig för repor och smuts! Finns i rött, turkost, grått och gult utförande.

Cartinoe Kammi Datorfodral
Pris
: 149 kronor (13,3"), 149 kronor (15,4") hos CDON.


Stick ut med cool turkos

Premium

Om filt inte är för dig kanske detta stilrena fodral i elastiskt, vattenavvisande material passar bättre? Inkluderar dessutom en extra ficka för datorladdare. Finns även i helsvart utförande.

Premium Datorfodral 11"
Pris: 249 kronor hos Cdon.


 Cartinoe Luxury Datorfodral

Stiligt i läder

Brunt läder är ett material som aldrig går ur stilen. Skydda datorn med detta enkla, smidiga kuvertfodral. Finns även i mer gråaktigt utförande.

Cartinoe Luxury Datorfodral
Pris:
299 kronor till (11") hos Cdon.