Utvecklarna bestämmer framtiden
För Multitouch 3200 gäller det nu att sälja så många enheter som möjligt för att bevisa att konceptet är värt att satsa på. Några fantasieggande lösningar som Christian Johnsson nämner är möjligheten att bygga in PSD-skärmar i stort sett vilka möbler och installationer som helst. Flatfrog har till exempel byggt en soffbordsvariant som kan användas för att styra funktionerna i ett smart hem, släcka lampor, skicka bilder till tv:n eller visa strömmande övervakningsbilder som lätt kan flyttas runt på skärmen.

- Multitouch 3200 fungerar ju tillsammans med vilka plattformar som helst, Windows, Mac, Android, Linux så det ska bli spännande att se vilka sorts appar utvecklarna kan bidra med.

Vi kommer säkert få anledning att återvända till Flatfrogs pekskärmar. Multitouch 3200 kommer släppas i slutet av april och kan köpas för 5 500 dollar, omkring 38 00 svenska kronor. Än så länge är produkten som sagt ämnad för olika offentliga installationer, men om några år kan det alltså vara premiär i en surfplatta eller smart mobil nära dig.