Japan är inte direkt kända för att vara fantasilösa när det gäller att hitta på nya produkter. Företagen TOTO och toto, det förstnämnda en tillverkare av exklusiva toalettstolar och det sistnämnda ett sorts lotteri med sportinriktning, har valt att marknadsföra sina satsningar på att bli miljövänliga med en något annorlunda toalettmodell.

Super Great Toilet Keeper är resultatet av samarbetet. Toalettstolen kan vridas 180 grader och skjuta ut bollar som kan stoppa skott upp till 161 km/h.

Om det låter invecklat så kan ni själva se hur det fungerar i filmen nedan, där fotbollsstjärnan Tatsuhiko "Dragon" Kubo envist försöker göra mål på den överlägsna toalettstolen.

Super Great Toilet Keeper kommer tyvärr inte att massproduceras och säljas till konsumenter i all sin galna ära, utan bara figurera i reklamsammanhang. Men om den är så pass bra på att agera målvakt som Toto och toto vill få det att verka så kanske det finns anledning för fotbollsmålvakter världen över att börja se sig om efter alternativa karriärer.