Gillar du Apples design men avskyr IOS? Goophone I5S erbjuder det närmaste du kommer en Iphone 5 med insidan utbytt mot Android 4.1.2 Jelly Bean. Självklart skickas den tillsammans med en launcher som gör att IOS-upplevelsen aldrig är särskilt långt borta, även om du säkert kommer få svårigheter att logga in på App Store och Itunes. Men nöjer du dig med Google Play Store och Spotify bör det inte vara några problem.

Dessvärre innebär Goophone I5S ett nedköp vad gäller hårdvaran. Inuti kopian sitter nämligen en dubbelkärnig processor på 1 GHz, 512 MB ram-minne och den där fyratumsskärmen erbjuder inte mer än 854 x 480 pixlar. Räkna alltså inte med någon retina-upplevelse.

En bakre kamera på fem megapixlar och en frontmonterad med 1,3 megapixlar kompletterar paketet som trots allt verkar veta sitt värde. Prislappen ligger på 149 dollar. Det är ungefär en tusenlapp för en av de mest iögonfallande kopiorna av Iphone hittills. Vi räknar dock kallt med att riktiga Iphone 5S innehåller något mer slagkraftigt än en dubbelkärnig processor på 1 GHz.

En demonstrationsvideo nedan visar hur pass väl Goophone I5S imiterar riktiga IOS.