Studenten Scott van Haastrecht byggde Super Mega Mega Toaster till en universitetskurs som handlade om innovation. Hans bidrag är en brödrost som varje dag bränner in en ny bild på din brödskiva, genom en internetuppkoppling och Arduinomotorer.

Super Mega Mega Toaster, eller Image toaster som den verkar kallas av Scott van Haastrecht själv, är konstruerad i trä och kopplas via usb till en dator. I datorn finns ett program som hämtar information från Google och sedan väljer ut en valfri bild som printas på brödet med hjälp av cigarettändare från bilar.

Super Mega Mega Toaster ser redan ut att vara ganska stor jämfört med en vanlig brödrost, men cigarettändarnas storlek gör att apparaten bara kan producera bilder med en upplösning på 6 x 6 pixlar.

Det blir alltså inte en särskilt detaljerad frukost. Och frågan är hur dagar som inte har en lika stark symbolik som Alla hjärtans dag porträtteras med den begränsade tekniken. Ni kan kolla på filmen nedan och avgöra själva om Super Mega Mega Toaster har en framtid bortom projektstadiet.