I den får vi stifta bekantskap med olika historiska krigare, till exempel en samuraj, en riddare och en stridspilot. Dessa ska symbolisera de masker soldater bär när de är i krig, och trailern avslutas med en modern soldat som tar på sig en balaklava.

Om du tycker att det här inte säger särskilt mycket om spelet i sig kan det bero på att det inte heller gör det. Inte heller i pressmeddelandet finns det särskilt många detaljer om hur spelet ser ut, var det kommer utspela sig eller vad som kommer skilja sig från tidigare delar av serien. Det vi vet är att Infinity Ward tagit fram en ny grafikmotor som ska utnyttja kraften i nästa generations konsoler samt de senaste pc-datorerna. Ghosts ska också släppas till Xbox 360 och Playstation 3, men räkna med en i jämförelse vingklippt version till de plattformarna.

Activision menar på att det är mycket som kommer vara nytt, inte bara själva grafiken. Call of Duty: Black Ops 2 fick beröm för att spelet lyckades införa en mer intressant berättelse som påverkades av dina val, samt ett engagerande multiplayerläge. Fokus kommer gissningsvis fortfarande ligga på att porträttera amerikanska soldater som skjuter ner löjliga mängder bovar från alla andra världsdelar.

Hur det blir med det får vi se den 21 maj, då Activision lovar att mer information ska komma i samband med Microsofts avslöjande av nästa Xbox.