Tjänsten har fått namnet Google Play Music All Access, ett namn som bara rullar av tungan. Vi kommer troligtvis bara kalla tjänsten för All Access i framtiden. All Access kommer att fungera på mobiltelefoner, plattor och datorer.

Det som verkar bli smidigt med All Access är att musiken är väldigt lättillgänglig och lätt att ta till sig. Om du lyssnar på en artist eller en specifik låt kan du när som helst skapa en oändlig låtlista med liknande musik genom att trycka på Radio-knappen i appen. Om du sitter med appen på en telefon eller platta kan du enkelt titta på nästa låt i låtlistan genom att dra fingret från ena sidan. Du kan också se hela låtlistan genom att trycka på Playlist-knappen. När du har låtlistan uppe kan du se vilka låtar som kommer och utan några svårigheter kan du byta plats på låtarna eller ta bort dessa från listan.

Listen Now är en annan funktion som gör det ännu enklare att hitta ny musik. Genom att trycka på Listen Now-knappen får du enkelt börja lyssna på musik du har på telefonen, plattan eller datorn, men också musik som går att streama från All Access.

All Access släpps idag i USA, med tjänsten kommer dyka upp i flera länder inom kort. Amerikanerna kommer att vara tvungna att betala 9,99 dollar i månaden för tjänsten. Google bjuder dock på 30 dagars gratis användande. Efter dessa 30 dagar kan du få tjänsten för det rabatterade priset 7,99 dollar.