Mad Catz bekräftade mikrokonsolens Mojos existens under E3 förra veckan. Företaget har inte berättat om vilken hårdvara som sitter i enheten eller mycket den kommer att kosta. Men den som väntar efter något gott väntar aldrig för länge, som man säger.

Tekniksajten Engadget besökte Mad Catz på spelmässan och fick lägga vantarna på den nya konsolen. Enligt den representant från Mad Catz som Engadget pratade med är komponenterna i Mojo ännu inte bekräftade eller färdigställda, men enligt speltillbehörsskaparna kommer den vara betydligt bättre än konkurrenternas Android-konsoler. Vi får helt enkelt se själva hur bra Mad Catz kommande spelkonsol egentligen är när den lanseras.

Du kommer kunna styra själva konsolen med hjälp av Mat Catz bluetooth-handkontroll Ctrl som ser ut som en modifierad Xbox 360-kontroll. Du ska utan problem kunna sätta på musläge på handkontrollen för att kunna spela pekskärmsspel som Angry Birds.

Vi vet för tillfället väldigt lite om Mad Catz-konsolen. Vi hoppas att vi kommer få reda på mer info om den inom kort. Det är lite snålt att inte berätta för oss om vilken hårdvara eller version av Android som enheten kommer att köra. Mad Catz Mojo kommer att lanseras runt jul i år.

Hittills har vi ännu inte fått lägga vantarna och hårdtesta någon spelkonsol med Android. Troligtvis kommer det dundra in ett dussin sådana under höstmånaderna i år. Men fram tills dess får vi sitta och pilla på våra telefoner.