Vem som helst kan delta i tävlingen. Du behöver bara starta Minecraft, klicka på multiplayer och sedan skriva in ksf.so som serveradress. Sedan är det bara att börja bygga.
– Vi tycker att användandet av Minecraft är spännande för att nå unga innovationer till framtidens boende. Att de unga själva bygger de bostäder de vill ha är en fantastisk utgångspunkt. Genom denna tävling vill vi utmana oss själva och branschen att tänka utanför ramarna och rita upp ett landmärke för Stockholm, säger Anders Svensson, vd på HSB Stockholm.

Själva Minecraftdelen av tävlingen kommer att hålla på under juli månad och vinnarna som har de häftigaste huslösningarna, både invärtes och utvärtes, kommer att vinna priser från Mojang i början av augusti. Arkitektbyrån Equator kommer att granska de bidrag som har byggts i Minecraft för att sedan skapa en egen design som är baserad på Minecraftdeltagarnas byggen.

Om du bygger ett fint hus på HSBs Minecraftserver och om Equator gillar dina idéer kan det bli så att delar av ditt Minecraftbygge appliceras på Equators husdesign som i sin tur kan bli verklighet på Fleminggatan i Stockholm.

Vilket arkitektbolag som ska få bygga hus på den tomma tomten på Fleminggatan i Stockholm kommer att utses på Bostadsrättsmässan i november. Equators Minecraftinspirerade design kommer vara en av de tre designer som tävlar om tomten.

Minecraftdelen av tävlingen börjar nu på måndag och om ni vill att era designidéer ska bli förevigade så kan ni börja öva era byggfärdigheter redan nu.