Musen har ett hölje av borstat aluminium och matchar ultraportabla datorer som Asus Zenbook och Macbook Air. Den må se ut som en finare variant av en extern hårddisk, men med denna lilla rackare kan du styra datorer med Windows 8 eller OS X och använda alla nödvändiga pekplattefunktioner som vanligtvis saknas på en vanlig mus.

Den ultratunna touchmusen är trådlös och använder Bluetooth för att kopplas ihop med datorer. På undersidan av musen hittar du en kontakt som låter dig på ett enkelt sätt byta koppling till dina olika enheter.

På batterifronten finns det väldigt lite information, men om du får slut på batteri när du använder musen så kan du koppla in den i datorn och ladda den i en minut. Batteriet ska då räcka ytterligare en timme.

Musen kommer i två smaker. Den svarta musen, T630, släpps till pc och dyker upp i butik i september. Den vita rackaren, T631, är exklusiv till Apples datorer och släpps i november. Priset på båda dessa möss är 699 kronor. Ett rimligt pris för en snygg, smal och funktionell mus.